Lam i tortilla er en god og lettvint rett, som er grei å lage, om du skal bruke opp resten av lammelåret/steika. Du kan også bruke strimlet hverdagslam eller annet strimlet kjøtt, fra kjøttdisken. Denne oppskriften er nok til 4 store lefser.
500 g kjøtt fra lammelåret, revet i strimler
8 ss BBQ-saus, gjerne Sweet Baby Ray’s Hickory
1/2 dl vann
Bland alt i en kjele. Settes på svak varme til det er gjennomvarmet. Legges i lefser sammen med salat, agurk og tomat i terninger og finhakket rødløk.
Om du ønsker andre smaker, kan du for eksempel servere lam i tortilla med coleslaw, raita eller tzatziki til.
Du finner oppskrift på coleslaw HER.
Oppskrift på tzatziki finner du HER
og HER er det oppskrift på raita.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.