Potetomelett eller tortilla kan spises som selvstendig rett, til f.eks. lunsj, eller du kan servere den til tapas.
2 løk
2-3 rå poteter
4 egg
4 ss fløte
2 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
100 g reven ost
10 minitomater, delt i to
Start med å skjære løk og rå poteter i skiver. Stek det på svak varme i olivenolje, til potetene er gjennomstekte. Snu på blandingen av og til, så den ikke brenner seg.
Visp sammen egg, fløte (du kan bruke melk eller vann), hvitløk, salt og pepper og heller den over potetblandingen.
Sett på lokk og la det stå noen minutter for å stivne litt, før du strør over reven ost og tomater.
Sett på lokket igjen og lar det stå på svak varme til tortillaen er stivnet og osten smeltet.
Server potetomelett med godt brød, for eksempel landbrød eller olivenbrød, som du finner oppskrift på HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.