Første juledag er en fin dag. Alle juleforberedelsene er over og det er tid for å kose seg. Vi har tradisjon for å spise lang, lang julefrokost med øl og dram, første juledag. Denne avslappende og fredelige tradisjonen gjør at første juledag er favoritt dagen min i jula.

Disse bildene er fra mammas julefrokost og vi har noen hyggelige timer sammen på morgenen, når vi dekker bordet og legger maten på fat.


På bordet denne gangen, står kald ribbe og medister, saltet fårelår, flere slag sild, flere slag ost, syltetøy, egg, rakfisk, sylta laks, spekehjort, spekepølse, rull og pepperlaks. Vi serverer sild med pumpernikkel og resten av maten med flere slag brød og lefse.

Når bordet er klart og familie og venner samlet, er det bare å nyte resten av første juledag.
Du finner juleoppskriftene min HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.