Pasta med italiensk salami og fløtesaus

Pasta med italiensk salami og fløtesaus er en kjapp og lettlaget rett. Vi er veldig glade i italiensk mat og vin hos oss og vi blir heller aldri lei Italia som ferieland. Pasta smaker alltid godt. Denne varianten med en italiensk salami, smaker godt med andre varianter av strimlet kjøttpålegg også.

1/3 ltr fløte

1 sammenpisket egg

2 fedd finhakket hvitløk

1 strimlet vårløk

150-200 g italiensk salami i tynne strimler

100 g revet parmesan

1 neve finstrimlet basilikum

1 neve finstrimlet bladpersille

Salt og pepper

Kok opp fløte og hvitløk under omrøring. Tilsett vårløk, salami, parmesan, basilikum og bladpersille. Smak til med salt og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland sausen og pastaen, legg den over på tallerkener med en pastaskje og server med et dryss av parmesan.

Pasta med italiensk salami og fløtesaus
Pasta med italiensk salami og fløtesaus

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese