Carpaccio

Carpaccio er lettvint og godt og kan lages på mange måter, med basisen er rått kjøtt av god kvalitet. Jeg har brukt oksefilet, som jeg har fryst ned og tint langsomt i kjøleskapet.

Oksefilet

Parmesan

Ruccola

Pistasjnøtter

Olivenolje av god kvalitet

Balsamico, tyktflytende

Når fileten er halvtint, skjæres den i løvtynne skiver, ca 100 g per person. Legg kjøttet i et tynt lag utover et fat, eller på tallerkener.  Dryss over pistasjnøtter, ruccola og parmesan. Risle over litt god olivenolje og en tyktflytende balsamico. Til slutt gir du retten et dryss nykvernet salt og pepper.

Carpaccio
Carpaccio

 

Server carpaccio til forrett, lunsj eller en liten kveldsrett.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese