Massaman biffwok er en nydelig thailandsk rett, som er rask å lage. Om du vil, kan du bruke kylling eller svin i stedet for storfekjøtt.
2 ss peanøttolje
800 g strimlet storfekjøtt
2 strimlede rødløk
100 g rød curry paste
1 boks kokosmelk
2 finhakkede chili
1 pk frisk spinat
Litt reven kokos
Varm opp peanøttolje i en wok, eller høy stekepanne/gryte. Tilsett kjøtt og rødløk. Rør til kjøttet får fin brun stekeskorpe og løken blir myk. Tilsett curry paste, kokosmelk og chili. La det koke i noen minutter. Tilsett frisk spinat, rør det lett sammen og la det koke 1 minutt (ikke lenger, for da blir spinaten slapp og blaut). Server massaman biffwok med ris og reven kokos på toppen.
Du finner masse spennende og velsmakende matretter, fra fjern og nær her og om du har lyst på flere wokretter, finner du dem her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.