Burger med smak av Italia

Burger med smak av Italia
Burger med smak av Italia er perfekt, om du er glad i burger, og liker italienske smaker. Den kan lages i stekepanna på denne tiden av året, men kan gjerne stekes på grillen en deilig sommerdag.
Burgerne:
800 g karbonadedeig 2 egg 1 ts salt 1 ts pepper 2 ts tørket basilikum 2 ts tørket oregano 1 ss finhakket frisk basilikum 1 ss worcestersaus 2 dl revet parmesan 2 fedd finhakket hvitløk Start med å spe karbonadedeigen med egg, salt, basilikum, oregano, pepper, basilikum, worcestersaus, parmesan og hvitløk. Når deigen er rørt godt sammen, formes den til 4 burgere og stekes i en blanding av rapsolje og smør. Som tilbehør, bruker vi pitabrød, råkost ev. ruccola, tomater, agurk og rødløk i tynne skiver. Vi bruker også parmesanpoteter, som du finner oppskriften på her.
Dressing:
1 dl olivenolje 1/2 dl hvitvinseddik 2 ss vann 2 ts honning 1 ss sitronsaft 3 ss revet parmesan 3/4 ts hvitløkssalt 1 ts tørket persille 1 ts tørket basilikum 1/2 ts tørket oregano 1 ts tørket chili Rør alt sammen og smak til med salt og pepper. Om du vil lage pita selv, finner du oppskrift her.
Servering:
Varm pitabrødene i ovnen, skjær et snitt inn fra siden. Legg i burger, grønnsaker og dressing. Server burger med smak av Italia med parmesanpoteter.
Burger med smak av Italia
Burger med smak av Italia
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis. Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese