Burger med smak av Italia er perfekt, om du er glad i burger, og liker italienske smaker. Den kan lages i stekepanna på denne tiden av året, men kan gjerne stekes på grillen en deilig sommerdag.
Burgerne:
800 g karbonadedeig 2 egg 1 ts salt 1 ts pepper 2 ts tørket basilikum 2 ts tørket oregano 1 ss finhakket frisk basilikum 1 ss worcestersaus 2 dl revet parmesan 2 fedd finhakket hvitløk Start med å spe karbonadedeigen med egg, salt, basilikum, oregano, pepper, basilikum, worcestersaus, parmesan og hvitløk. Når deigen er rørt godt sammen, formes den til 4 burgere og stekes i en blanding av rapsolje og smør. Som tilbehør, bruker vi pitabrød, råkost ev. ruccola, tomater, agurk og rødløk i tynne skiver. Vi bruker også parmesanpoteter, som du finner oppskriften på her.
Dressing:
1 dl olivenolje 1/2 dl hvitvinseddik 2 ss vann 2 ts honning 1 ss sitronsaft 3 ss revet parmesan 3/4 ts hvitløkssalt 1 ts tørket persille 1 ts tørket basilikum 1/2 ts tørket oregano 1 ts tørket chili Rør alt sammen og smak til med salt og pepper. Om du vil lage pita selv, finner du oppskrift her.
Servering:
Varm pitabrødene i ovnen, skjær et snitt inn fra siden. Legg i burger, grønnsaker og dressing. Server burger med smak av Italia med parmesanpoteter.Burger med smak av ItaliaOm du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis. Du kan også følge bloggen på Facebook.