Karri- og sennepssaus til lam, kylling og svin

Karri- og sennepssaus ble til en gang vi hadde lyst på lammekarré, men ikke ønsket en helt standard lammerett. Den ble skikkelig god og egner seg også til både svin og kylling.

3 store, finhakkede sjalottløk

1 finhakket hvitløk

1 eple i små terninger

Smør til steking

1 ts honning

2 ts karri

1 ss grov sennep

1 ss lammefond

3 dl fløte

Salt og pepper

2 ss finhakket gressløk

Fres sjalottløk, hvitløk og eple i smør til det er mykt og blankt. Tilsett honning, karri, sennep, lammefond og fløte. La det koke 10 minutter, før alt kjøres sammen til en jevn saus, med en stavmikser. Smak til karri- og sennepssaus med salt og pepper og tilsett gressløk rett før servering.

Karri- og sennepssaus
Karri- og sennepssaus


Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese