Smuldrepai med bær og pistasj

Smuldrepai med bær og pistasj er både god og enkel å lage. Den kan også lages på grillen, men da må du bruke en form som tåler det.

200 g bringebær

200 g blåbær

3 ss sukker

2 ts ekte vaniljesukker

80 g smør

80 g perlesukker

40 g havregryn

80 g mel

40 g pistasjnøtter

1 ts kanel

Legg bringebær og blåbær i ildfast form. Bland inn sukker og vaniljesukker.

Bland smør, perlesukker, mel, havregryn, pistasjnøtter og kanel i en bolle. Bruk hendene og smuldre sammen alle ingrediensene. Dryss smuldredeigen jevnt over bærfyllet.

Stek smuldrepai med blåbær, bringebær og pistasj i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Paien er ferdig når bærene koker og toppen er gyllen og sprø.

Server smuldrepai med blåbær, bringebær og pistasj med is eller vaniljesaus.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese