Kveite er en fantastisk fisk. En kveitekotelett passer perfekt til personer som ikke kan fordra bein, siden beinet ligger midt i koteletten og er lett å fjerne. Denne varianten får ligge i saltlake og kose seg, før den legges på grillen. Tilbehøret smaker så godt, at du ikke kommer til å savne saus til.
Lag saltlake av:
1/2 ltr. vann
40 g salt
1 laurbærblad
Rør sammen til saltet er oppløst og legg kveiteskivene i saltlaken i 15 minutter.
Ta opp kveita av saltlaken og tørk den godt. Smør kveita med olivenolje og hvitløk fra tube. Dryss på Santa Marias Seafood & Fishkrydder og grill kveita i 2-3 minutter på hver side.
Server kveita med trøffel- og baconpotetmos, som du finner oppskrift på HER.
og smørdampede grønnsaker, som du finner oppskrift på HER.
Pynt med dill og limebåter.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.