Potetsalat en en av de ferdigrettene jeg synes smaker mest syntetisk. Det er enkelt å lage selv. Du lager rømmeblandingen mens potetene koker og om du bruker fine poteter, trenger du ikke engang å skrelle dem.
1 kg poteter
4 ss agurkmix
1 boks rømme
1 pose majones
2 finstrimlede vårløk
2 ss sitronsaft
Salt og pepper
Kok poteter. Avkjøl dem så mye at du klarer å holde i dem, før du skreller og deler dem i terninger. Bland rømme, majones, agurkmix og vårløk. Smak til med salt og pepper. Tilsett potetterrningene, dryss over finhakket gressløk og server potetsalat sammen med f.eks. grillmat, spekemat, karbonader, kylling, stekt svin eller storfe.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.