Ovnsbakte potetskiver

Ovnsbakte potetskiver smaker godt til retter av både kjøtt og fisk.

Skjær småpoteter i 1 cm tykke skiver. Legg dem i en ildfast form, som er rislet med nøytral olje. Dryss over ønsket krydder (alt fra salt og pepper til diverse krydder eller tørkede urter) Risle mer olje over potetene og bland godt. Stekes i ovnen på 200 grader til potetene er gylne. Rør av og til, så de blir jevnt stekt.

 

Ovnsbakte potetskiver
Ovnsbakte potetskiver

Du finner flere spennende potetvarianter HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese