Baguettepizza er en kjapp lunsj-, kvelds- eller middagsrett, som kan varieres i det uendelige og om nødvendig tilpasses hver enkelt av de som skal spise. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

2 baguetter
1 boks pizzasaus fra Mutti
1 pakke salami, spekeskinke eller annet kjøttpålegg.
Ost etter eget ønske
1 boks ananas
Del baguettene på midten og deretter på langs, så hver baguett blir det i fire. Smør på pizzasaus. Legg på ost, pålegg og ananas. Om du vil ha på ekstra krydder, kan du gjerne det. Stekes midt i ovnen på 225 grader til osten er gyllen.

Baguettepizza smaker godt både varm og kald og er super til turmat. Den kan også med stort hell serveres i barnebursdag, eller som nattmat.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.