Grillspyd fra Myanmar er spennende. De blander smaker fra flere av landene rundt seg. I tillegg er de kjent for veldig sunn mat. Jeg kan anbefale disse grillspydene. De kan også lages i ovnen på 200 grader, men da får de ikke den deilige grillede smaken.
6 stk kyllingfileter
Marinade:
0,5 ts gurkemeie
1 ts chilipulver
0,5 ts kanel
0,5 ts allehånde
1 ts salt
3 ss olje
6 stk finhakket sjalottløk
2,5 cm ingefær
2 fedd hvitløk, presset
1 stk finhakket, rød chili
2,5 ts garam masala
Saften av 1 lime
Skjær kyllingfiletene i lange, tynne strimler. Bland ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg i kyllingstrimlene og gni inn krydderet. La kjøttet marinere i et par timer eller gjerne natten over. Tre kyllingstrimlene på grillspyd, og legg dem på grillen i 5-10 minutter, til de er stekt. Snu litt på grillspydene under grillingen. Server med en deilig salat fra Myanmar, som du finneroppskrift på HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.