Kylling green curry er en deilig rett fra Sør-Øst Asia. Om du ønsker den sterkere, kan du tilsette en finhakket chili. Denne oppskriften er passe til 2-3 personer.
400 g kyllingfilet i terninger
Litt nøytral olje
2 strimlede rødløk
2 ss Thai green curry paste
1 boks kokoskrem (ev. kokosmelk)
1 neve sukkererter i strimler
2 strimlede paprika
1 ss finhakket ingefær
1 fedd finhakket hvitløk.
Kyllingterningene stekes i nøytral olje til de er lett brune. Tilsett rødløk, green curry paste, kokoskrem, paprika, sukkererter, ingefær og hvitløk. Kokes i 10 minutter, før du strør over finhakket koriander. Server kylling green curry med ris eller nudler.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.