Restemat “pytt i panne”

Jeg liker ikke å kaste mat. Det har heller aldri vært noe problem heller, siden jeg har hatt to storspiste sønner.

Jeg velger å kalle denne retten “pytt i panne” med utropstegn. Grunnen er at det skal være et speilegg på toppen og det har jeg ikke gjort denne gangen.

Baconterninger, ev. kjøttrester

Løk

Kokte poteter

Blomkål

Start med å steke kjøttet i litt smør. Legg det til side og stek strimlet løk i samme panne. Legg i kokte poteter i terninger og stek videre. Legg kjøttbitene tilbake i panna, sammen med biter av lettkokt blomkål. Krydre med ønsket krydder og server. Smaker godt!

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese