Gul fiskecurry serveres i det sørøstlige hjørnet av Asia. Jeg har brukt laks, men kan erstatte laksen med andre faste fiskeslag eller med kylling eller svin.
Denne oppskriften er passe til 4 personer:
600 gram laksefilet
2 ss olje
1 glass gul currypasta
2 løk i strimler
2 røde paprika i strimler
1 pose babyspinat
8 dl kokosmelk
1 ts sukker
2 ss fiskefond
2 ts fishsauce
Stek løken myk i olje på middels lav varme i en wok eller stor stekepanne.
Tilsett i currypastaen, og rør til det lukter godt, cirka et minutt, før du tilsetter fond, fishsauce, kokosmelk og sukker. Tilsett laksen i terninger, spinat og paprika. Rør rundt og legg på lokk. La det trekke i noen minutter, til fisken er gjennomkokt.
Server gul fiskecurry med ris eller nudler.

Du finner masse spennende oppskrifter fra alle verdenshjørner HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.