Lasagne kylling Alfredo

Lasagne kylling Alfredo er en deilig pastarett av kylling. Om du liker det, kan du legge spinat mellom lagene. Den smaker nydelig med en salat til. Denne oppskriften passer til 6 personer.

6 kyllingbryst

1 ts salt

1 ts pepper

2 ts hvitløkspulver

4 ss rapsolje

3 knuste hvitløksfedd

1 finhakket løk

5 dl fløte

1 dl reven parmesan

2 dl finhakket persille

10 lasagneplater

5 dl reven mozarella

6 baconskiver, sprøstekte

Skjær hvert kyllingbryst i to på langs og dryss over litt salt, pepper og hvitløkpulver på begge sider av hvert kyllingbryst. Varm oljen i en stor panne over høy varme og stek kyllingen i ca. 1 minutt på hver side. Ta dem ut av pannen og legg i hvitløk og løk i den samme oljen. Rør hele tiden, til blandingen har fått litt farge, før du tilsetter fløten, og rører til det begynner å koke. Tilsett parmesan og persille og kok i 1 minutt.

Hell ca. 1/4 av sausen i en ildfast form (helst rektangulær, som passer til pastaplatene og legg i et lag med lasagneplater. Hell over litt mer saus, så det dekker platene og fordel deretter halvparten av kyllingbrystene. Dryss på halvparten av mozzarellaen, etterfulgt av halvparten av baconet. Gjenta lagene en gang til, start med lasagneplatene, deretter saus, kylling, bacon og mozzarella.

Stek på 180 grader i 30-40 minutter til osten er gyllenbrun.

Lasagne kylling Alfredo
Lasagne kylling Alfredo

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese