Stekte epler, jordskokk, kantarell og tranebær

Stekte epler, jordskokk, kantarell og tranebær er deilig tilbehør til vilt og er i tillegg rask og enkel å lage.

100 g kantareller

1 pose tørkede epleskiver

300 g jordskokk, skrelt og delt i terninger

1 neve tranebær

1 kvast timian, frisk, kun bladene

100 g smør

Stek kantarellene i smør. Tilsett epleskivene og stek videre, til alt får fin gyllen farge.

Tilsett jordskokken og tranebærene og la den surre med til den blir myk (ca. 5 min.) Tilsett timian, rør rundt og server.

 

Stekte epler, jordskokk, kantarell og tranebær
Stekte epler, jordskokk, kantarell og tranebær

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese