Duchessepoteter

Duchessepoteter passer godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Denne oppskriften er passe til 6 personer.

750 g mandelpoteter

2 ss smør

2 dl melk

1/2 ts pepper

2 eggeplommer

Kok/trekk mandelpotetene i lettsaltet vann. Pass på at de ikke koker i stykker. Hell av vannet og mos dem. Tilsett smør, melk, eggeplommer og pepper. Legg blandingen over i en sprøytepose og lag rosetter på et bakepapir. Stek duchessepoteter i ovnen på 250 grader i 10 minutter.

Duchessepoteter
Duchessepoteter

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese