Fruktdessert med vaniljekesam og hjemmelaget sjokoladeknekk er praktisk når du skal ha gjester, siden den kan gjøres nesten klar på forhånd og kun strø over sjokoladeknekken ved servering.
Sjokoladeknekk:
1 plate valgfri sjokolade . Jeg har brukt Cappucino Organic fra Vivani, som jeg fant på nettet
1 ts kanel
1 knust helsprøtt knekkebrød med urter og havsalt fra Sigdal Bakeri
Litt knust, tørket chili
Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett 1 ts kanel og knekkebrød . Smak til med chili. Hell blandingen utover et bakepapir og la den bli kald, før den deles i passe biter.
Montering:
Legg ønskede bær i en skål. Jeg har brukt bjørnebær, blåbær og halve blå druer. Bland bærene med vaniljekesam og fyll over i porsjonsformer. Dryss over sjokoladeknekken og legg gjerne på minimarshmallows.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.