Fruktdessert med vaniljekesam og hjemmelaget sjokoladeknekk

Fruktdessert med vaniljekesam og hjemmelaget sjokoladeknekk er praktisk når du skal ha gjester, siden den kan gjøres nesten klar på forhånd og kun strø over sjokoladeknekken ved servering.

Sjokoladeknekk:

1 plate valgfri sjokolade . Jeg har brukt Cappucino Organic fra Vivani, som jeg fant på nettet

1 ts kanel

1 knust helsprøtt knekkebrød med urter og havsalt fra Sigdal Bakeri

Litt knust, tørket chili

Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett 1 ts kanel og knekkebrød . Smak til med chili. Hell blandingen utover et bakepapir og la den bli kald, før den deles i passe biter.

Montering:

Legg ønskede bær i en skål. Jeg har brukt bjørnebær, blåbær og halve blå druer. Bland bærene med vaniljekesam og fyll over i porsjonsformer. Dryss over sjokoladeknekken og legg gjerne på minimarshmallows.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese