Grillet banan med smeltet sjokolade og is er både godt og enkelt og når du først griller, er det lettvint å lage desserten på grillen i samme slengen. Grillet banan kan varieres og du velger selv hvor “voksen” du vil gjøre den.
Snitt 1 banan per pers. på langs og stikk ned 3 biter sjokolade i hver banan. Jeg har brukt cappuccinosjokolade, men du kan bruke din favorittsjokolade. Legg bananene høyt opp på grillen (eller på indirekte varme) med snittet opp. Lukk igjen lokket og vent i 5-6 minutter, til sjokoladen har smeltet litt.
Serveres med is og kanskje litt likør. Her har jeg brukt Pisang Ambon. Pynt med et mynteblad.
Du kan selvfølgelig bruke is fra butikken, men om du vil imponere litt ekstra, finner du oppskrift på hjemmelaget is HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.