Sur og søt saus til fersk suppe

Sur og søt saus til fersk suppe, også kalt løksuppe er en av mine savorittsauser og jeg husker jeg gjerne kunne spise knust potet med denne sausen på som barn. Fersk suppe er tradisjonsrett nummer én for meg.

1 finhakket løk

2 ss smør

2 ss hvetemel

5 dl av kokekraften fra kjøttet

2 ss eddik

3 ss sukker

Salt og pepper

Fres løk i smør til den blir blank. Rør inn hvetemel. Spe med kokekraften fra kjøttet. La sausen småkoke i 10 minutter. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper.

 

Du finner flere spennende sausoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese