Pizza med skinke og ananas

Pizza med skinke og ananas har vel blitt en klassiker. Jeg synes ananas smaker friskt og god på pizza og balanserer salte smaker godt.

1 liten boks Mutti pizzasaus

1 ss oregano

2 fedd finhakket hvitløk

1 ts timian

Div. ost etter eget ønske

Mozarella

1 god neve sjampinjong i skiver

1 liten rødløk i strimler

1/2 gul paprika i strimler

1 boks ananas

1 pk provenceskinke eller annet kjøttpålegg som må brukes opp

Noen blader basilikum

Bland Mutti pizzasaus, oregano, hvitløk og timian i en kjele og la det koke i min. 15 min på svak varme.

Du finner oppskrift på pizzabunn her.

Bre pizzasausen over den halvstekte bunnen. Legg på osten, bortsett fra mozzarellaen. Legg på sopp, løk, paprika, ananas og kjøttpålegg. Riv opp mozzarellaen og legg rundt om kring på pizzaen. Stekes på høy temperatur i ovnen til den er gyllen oppa. Legg på basilikum og server.

Du finner over 30 pizzaoppskrifter HER.


Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese