Hjortebab er en kebab med norske smaker og det smaker nydelig. Denne er med hjortekjøtt, men du kan bruke annet vilt, storfe, eller lam også. Som tilbehør har jeg brukt salat og som dressing har jeg brukt tyttebærrømme. Om du ikke vil lage pitabrød selv, får du kjøpt halvstekte.
Per person trenger du:
150 – 200 g hjortekjøtt (ytrefilet, flatbiff elller annet mørt kjøtt)
1/2 løk i strimler
1 neve sopp
1 ts jegermixkrydder
1-2 salatblader
1-2 pitabrød
Tyttebærrømme, som du finner oppskrift på HER.
Stek hjort, løk og sopp i litt olje. Tilsett jegermix. Varm pitabrødene i ovnen, eller lag dem selv. Du finner oppskrift HER.
Fyll pitabrødene med salat og kjøttblandingen. Topp hjortebaben med den deilige dressingen og kos deg.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.