Lakseburger

Lakseburger er sunt og godt og enkelt å lage selv. Jeg har servert dem med burgerbrød, aioli, båtpoteter og litt frisk salat, tomat og agurk.

800 g fersk laksefilet

4 fedd hvitløk

1 rød chili, finhakket

1 stor løk, finhakket

1/2 ts muskat

2 egg

saften av 1/2 lime

en god neve fersk persille, hakket

1 ss soyasaus

salt og pepper

Lakseburger
Lakseburger

Skjær laksen i små biter og bland den med finhakket hvitløk, chili, muskat, løk, persille, egg, lime og soyasaus i en foodprosessor. Kjør blandingen til en jevn masse og tilsett salt og pepper. Stek lakseburgerne i smør i en stekepanne, det er lurt å bruke en «stekering», for å få dem runde og fine.

Lakseburger
Lakseburger med deilig tilbehør

Serveres med salat, tomater og agurker i tillegg til burgerbrød, som du kan kjøpe ferdig, eller lage selv. Du finner oppskrift HER

og aioli, som du også kan kjøpe ferdig eller du finner oppskrift HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese