Her finner du sauser i alle varianter – varme og kalde, søte og syrlige, lette og fete, tradisjonelle og nye, spennende varianter.
- Aioli
- Appelsinsaus til kylling eller and
- Asiatisk chimichurri
- Aspargessaus
- Balsamicosaus
- BBQ-rømmesaus
- BBQ-saus (barbecuesaus)
- BBQ-saus (grillsaus)
- Béarnaisesaus
- Blåskimmelsaus
- Bretagnesaus
- Bringebærcoulis
- Brun saus til kjøtt
- Cacık – jajik – jajeek – tarator – ταλαττούρι – mast o khiar – ovdukh
- Chick-fil-A saus
- Chimichurri
- Cowboysmørsaus
- Cumberlandsaus
- Deilig saus til skalldyr og røkt fisk
- Deilig saus til steam buns (bao buns) og burger
- Deilig soppsaus til biff
- Den veldig gode fiskesausen til mamma
- Dressing til bao buns
- Dressing til fisk og skalldyr
- Dressing til salat
- Eple- og fennikelsaus
- Eplesaus
- Eplesaus til kjøtt- og fiskeretter
- Espressosirup
- Estragonsmør
- Favorittsausen vår til skalldyr
- Gammeldags brun saus
- Hamburgerdressing med sriracha
- Hjemmelaget pesto
- Hovmestersaus, sennepssaus eller gravlakssaus til røykelaks/gravlaks
- Hummer- og grønnsakssaus til fisk
- Hvitvinssaus til fisk
- Jordbærcoulis
- Kald middelhavssaus
- Kald rømmesaus til fisk og skalldyr
- Kald saus med blåskimmelost
- Kald saus som i Østen
- Kald urtesaus til fisk
- Kalvefilet med blåskimmelsaus
- Kantarellsaus
- Kaperssmør
- Karamellsaus
- Karamellsaus med peanøtter
- Karamellsaus med salt
- Karri- og sennepssaus til lam, kylling og svin
- Kebabdressing
- KFC-saus
- Kinesisk BBQ-saus
- Knallgod hamburgerdressing
- Koke kraft på kalvebein
- Konjakk- og soppsaus
- Konjakkstuet sopp
- Kremet kaperssaus
- Kryddersirup
- Kryddersmør
- Kryddersmør
- Kryddersmør
- Mango- og karridressing
- Morell- og kirsebærsaus til kjøtt
- Paprikasaus til hvit fisk
- Pastis- og kjørvelsaus
- Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia
- Pepperrotsaus med dill
- Peppersaus
- Peppersmør
- Pinnekjøttsaus
- Portvinssaus til vilt
- Raita
- Remulade
- Rødvinssaus til lam
- Salsa
- Salsa verde
- Sandefjordssmør
- Saus med masse estragon
- Saus til skalldyr
- Sennep- og karrisaus til kylling, svin og lam
- Sennepssaus til fisk
- Sennepsvinaigrette
- Sjokoladesaus
- Skogsbærcoulis
- Soppsaus
- Soppstuing med parmesan
- Soyasaus med ingefær
- Spennende fiskesaus med Pastis
- Sur og søt saus til fersk suppe
- Svensk romsås eller rognsaus
- Tartarsaus – remulade – en lettvinn og veldig god variant
- Tomatsalsa – min aller beste
- Tomatsaus fra Afrika
- Tyttebærrømme – godt til spekemat og vilt
- Tyttebærsaus
- Urtesaus til grillmat
- Vaniljesaus
- Vinaigrette til fisk og skalldyr
- Whiskysaus
- Yoghurthummussaus
- Yoghurtsaus med mango
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.