Tunfisk med salsa verde og bakte tomater smaker friskt og godt som Middelhavet. Salsa Verde er en kjekk saus når man skal ha gjester. Den skal serveres kald og kan lages klar i forveien. Retten er beregnet på 4 personer.
800 g fersk tunfisk, delt i 4 biffer
Olivenolje
8 tomater, delt i to
1 paprika delt i store biter
100 g reven parmesan
Salt og pepper
Store kapers ( fås i asiatiske butikker)
Potetpuré, som du finner oppskrift på HER.
Salsa verde, som du finner oppskrift på HER.
Legg tomatene og paprikaen i ildfast form, dryss på parmesan, salt og pepper og sett dem i ovnen på 200 grader i 30 min.
Lag potetpure og salsa verde. Smør olje på tunfisken, krydre den med salt og pepper og stek eller grill den i 2 min. på hver side.
Legg opp etter eget ønske og skvis gjerne litt lime over fisken
Du finner flere oppskrifter med fisk her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.