Grønnsaker på grillen – godt og lettvint

Grønnsaker på grillen er godt og lettvint. Grønnsakene nedenfor er bare et forslag, så du kan endre etter smak og hva du har tilgang på.

8 minigulrøtter

3 persillerøtter i staver

6 sjalottløk (delt i to om de er store)

1 pk aromasopp i skiver (ev. sjampinong)

1 sitron

2 ss honning

Salt og nykvernet pepper

2 ss olivenolje

Legg grønnsakene i en grillbakke og hell over olje, honning, salt og pepper. Sett bakken på grillen og lukk grillen. Åpne etter noen minutter og snu på grønnsakene, før du griller videre. Grønnsakene skal ha litt tyggemotstand nå de er ferdige. Klem over sitron og ekstra honning rett før servering.

Du kan ev. sette bakken i ovnen på 200 grader. Det blir nesten like godt.

Grønnsaker på grillen - godt og lettvint
Grønnsaker på grillen – godt og lettvint

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese