Kremet kaperssaus

Kremet kaperssaus passer til de fleste fiskeretter.

2 ss olivenolje

2 ss smør

2 løk, finhakket

2 fedd hvitløk, finhakket

2 dl hvitvin

4 ss fiskefond (ev. buljongterning)

Litt nypresset sitronsaft

1/2 ltr. fløte

2 ss finhakket persille

4 ss kapers

Fres løken i smør og olje i en kjele, til løken er gjennomsiktig. Tilsett hakket hvitløk og surr i ytterligere 1 minutt, mens du rører. Tilsett hvitvin og fond. Kok til væsken er redusert med halvparten.

Tilsett fløten og la det koke inn til sausen tykner, rør av og til. Smak til med sitron og rør inn persille og kapers.

Kremet kaperssaus
Kremet kaperssaus

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese