Kremet kaperssaus passer til de fleste fiskeretter.
2 ss olivenolje
2 ss smør
2 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
2 dl hvitvin
4 ss fiskefond (ev. buljongterning)
Litt nypresset sitronsaft
1/2 ltr. fløte
2 ss finhakket persille
4 ss kapers
Fres løken i smør og olje i en kjele, til løken er gjennomsiktig. Tilsett hakket hvitløk og surr i ytterligere 1 minutt, mens du rører. Tilsett hvitvin og fond. Kok til væsken er redusert med halvparten.
Tilsett fløten og la det koke inn til sausen tykner, rør av og til. Smak til med sitron og rør inn persille og kapers.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.