Her finner du grillmat for de fleste anledninger og inspirasjon fra fjern og nær.
- 5-spice sliders
- Andebryst med ferskensaus
- Andebryst med rødvinskokt pære, rødvinssaus, persillerotpuré og spennende poteter
- Angus tri tip med cumberlandsaus og pommes noisette
- Årets første offisielle grilldag
- Argentinsk kalvefilet med blåskimmelpoteter og chimichurri
- Bakt ishavsrøye med sennepspoteter
- BBQ-laks
- BBQ-rømmesaus
- BBQ-saus (grillsaus)
- Biff med gratinert potetmos og russiske erter
- Biff med hjemmelaget bearnaise
- Biff med potetpuré, blåskimmelsaus, grilla rotgrønnsaker og peppersmør
- Biffsatay med jordbærsalsa
- Bog av kje med brun saus og bakepotet
- Carne asada i lomper
- Côte de Boeuf – entrecôte på bein med parmesanpoteter og chimichurri
- Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa
- Culotte med russiske erter og fløtegratinerte poteter
- Deilige grillspyd
- Dorade med middelhavstilbehør
- Fersk tunfisk med nypoteter, minitomater fra egen hage og gremolata
- Fersk tunfiskbiff
- Glasert pinnekjøtt med coleslaw
- Glaserte svinekotelettspyd
- Grilla grønnsaker
- Grilla lammekoteletter
- Grilla lammekoteletter med gremolata og småsinte ovnspoteter
- Grilla lammekoteletter med soppsaus og båtpoteter
- Grillet banan med smeltet sjokolade
- Grillet hvit asparges i parmaskinke med hollandaisesaus
- Grillet indrefilet av lama
- Grillet indrefilet med bearnaise og ovnsbakt miniløk
- Grillet kalvefilet med potetsalat, ovnsbakte betestrimler og kryddersmør
- Grillet kveite med paprikasaus
- Grillet kveite med spennende tilbehør
- Grillet tunfisk med nudler og thaisalat
- Grillet tunfisk med pirrende potetmos og asiatisk agurksalat
- Grillet tunfisk med potetpuré og salsa
- Grillet tunfisk med quinoa, smørdampede rotstrimler og gremolata
- Grillspyd av kalv med fløtegratinerte poteter
- Grillspyd av kylling med gul ris og raita
- Grillspyd fra Myanmar
- Grillspyd med appelsinsaus
- Grillspyd med BBQ-saus
- Grillspyd med biff og soppsaus
- Grillspyd med blåskimmelsaus
- Grillspyd med gratinerte blåskimmelpoteter
- Grillspyd med hjemmelaget BBQ-saus og hvitløksdressing
- Grillspyd med kalv og gul ris
- Grillspyd med kylling og gresk salat
- Grillspyd med kylling og kalv
- Grillspyd med lam og paneer
- Grillspyd med lam og tzatziki
- Grillspyd med potetmos
- Grillspyd med salat og hvitløksdressing i pita
- Grønnsaker på grillen – godt og lettvint
- Hamburger med sauterte poteter og syltet rødløk
- Helstekt kalvefilet med konjakk- og cavasaus og pommes frites
- Hjemmelaget baconburger med coleslaw
- Hjort ytrefilet i sous vide med potetpuré og spennende blanding med epler, jordskokk, kantarell og tranebær
- Hvalbiff med potetmos og rødvinssaus
- Indrefilet av lam med potetmos, smørdampet betemiks og gremolata
- Indrefilet av reinsdyr, med soppduchesse, rødvin- og portvinsssaus, portvinsmarinerte kirsebær og rosettkål
- Indrefilet med russiske erter og soppsaus
- Kalv med blåskimmelsaus og smørdampede grønnsaker
- Kalvefilet med bearnaisesaus og båtpoteter
- Kalvefilet med chimichurry og småsinte ovnspoteter
- Kalvefilet med gremolata
- Kalvefilet med gremolatasalsa og bakte perlepoteter
- Kalvefilet med kald blåskimmelsaus og bakt potet med kryddersmør
- Kalvefilet med kantareller og rødvin- og portvinssaus
- Kalvefilet med salsa og båtpoteter
- Kalvefilet med sopp- og estragonsaus og sautert mangold
- Kan griser fly? Pig wings med fløtegratinerte poteter og coleslaw
- Karibisk kylling
- Kebab av lammedeig
- Kebab av lammefilet med båtpoteter og maiskolber
- Kebab av lammekjøttdeig med cacık
- Kje med bakt potet og estragonsmør
- Kushiyaki med nudelsalat
- Kylling med couscous og salat
- Kylling Swahili
- Kyllingfilet med parmesanpoteter og konjakk- og peppersaus
- Kyllingpizza på grillen
- Kyllingsatay
- Kyllingspyd med fløtegratinerte poteter og russiske erter
- Kyllingspyd med honning og rubb
- Kyllingspyd med makaronisalat
- Kyllingspyd med parmesanpoteter og eple- og fennikelsaus
- Kyllingspyd med patatas bravas
- Laks med pesto, parmesan og gremolatapoteter
- Laks på grillen
- Laks på pinne i pita med gresk salat og tzatziki
- Laksepakke
- Lam shawarma
- Lammebaron med asparges og fløtegratinerte poteter med løk
- Lammebaron med sennepspoteter og soppsaus
- Lammeburger med smak av Middelhavslandene
- Lammecarré med potetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinssaus
- Lammecarré med sennep
- Lammekoteletter med rødvinssaus og potetroser
- Libanesisk kylling
- Marinert kyllingbryst i burgerbrød
- Mishkaki – Mshakiki
- Pannebrød
- Pasta med blåskimmelsaus og helstekt indrefilet
- Piri piri-kylling med ovnspoteter og yoghurtsalat
- Pizza på grillen
- Reinsdyrfilet med jegersaus
- Reinsdyrfilet med portvinssaus og grilla grønnsaker
- Risotto med tunfisk og pesto
- Salat med kylling og peanøttsaus
- Sebra med båtpoteter, karamellisert løk og grillet ananas
- Siciliansk tunfisk
- Smuldrepai med bær og pistasj
- Sommerskinke med potetsalat og aspargessaus
- Sønnen i husets sataykylling
- Sosaties
- Spareribs med coleslaw og båtpoteter
- Spareribs med ovnsbakte perlepoteter, coleslaw og søtpotetpuré
- Svinefilet med fløtegratinerte poteter og løk
- Svinefilet med knutekålstuing og ovnspoteter
- Svinefilet med sprøstekt bacon og rødvinssaus
- Svinemage (porkbelly) med potetmos og rotgrønnsaker
- Svinenakkespyd med japansk ketsjup og papayasalat
- Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli
- T-benstek med pommes boulangere og bretagnesaus
- Tørrmodnet t-benstek med rødvinssaus og maiskolber
- Tunfisk med couscous og salat
- Tunfisk med couscoussalat og mango- og karridressing
- Tunfisk med gremolata og risotto
- Tunfisk med grilla grønnsaker og fennikel- og eplesaus
- Tunfisk med kremet kaperssaus
- Tunfisk med salsa verde og bakte tomater
- Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata
- Tunfisk med smak av Østen
- Tunfisk med småsinte ovnspoteter og gremolata
- Tunfisk med smørdampet betemiks og gremolata
- Tunfisk som i Nice
- Urtesaus til grillmat
- Villaks med eple- og fennikelsaus
- Yakitorispyd av kylling med nudelsalat
- Ytrefilet med cowboysmørsaus
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.