Kylling green curry

Kylling green curry er en deilig rett fra Sør-Øst Asia. Om du ønsker den sterkere, kan du tilsette en finhakket chili. Denne oppskriften er passe til 2-3 personer.

400 g kyllingfilet i terninger

Litt nøytral olje

2 strimlede rødløk

2 ss Thai green curry paste

1 boks kokoskrem (ev. kokosmelk)

1 neve sukkererter i strimler

2 strimlede paprika

1 ss finhakket ingefær

1 fedd finhakket hvitløk.

Kyllingterningene stekes i nøytral olje til de er lett brune. Tilsett rødløk, green curry paste, kokoskrem, paprika, sukkererter, ingefær og hvitløk. Kokes i 10 minutter, før du strør over finhakket koriander. Server kylling green curry med ris eller nudler.

Kylling green curry
Kylling green curry

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese