Potetpuré til fiskeretter

Potetpuré til fiskeretter smakes til med gressløk eller vårløk, muskat og sitron, som passer perfekt til fisken.

500 g mandelpoteter

150 g smør

6 ss fløte

Gressløk eller vårløk

Muskat

Sitron

Salt og pepper

Skrell mandelpoteter og kok dem møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og la potetene dampe av seg uten lokk, slik at de blir tørre på overflaten.

Mos potetene, og rør inn smeltet smør og fløte. Pisk til du får en jevn og luftig puré. Tilsett finhakket gressløk eller finhakket vårløk.

Smak til med muskat, sitron, salt og pepper.

Potetpuré til fiskeretter
Potetpuré til fiskeretter

 

Du finner flere spennende potetvarianter HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese