Her finner du oppskrifter med forskjellige typer vilt.
- Bankekjøtt av elg
- Bidos – samenes nasjonalrett
- Canadisk elggryte
- Élan bourguignon
- Elgboller med ramsløk
- Elgekoklemos
- Elgfilet med persillerotpuré og en nydelig fløte- og konjakksaus
- Elgfilet med sjalottløktarte tartin, smørdampa rotgrønnsaker, potetroser og morell- og kirsebærsaus
- Elgfilet med soppsaus og timianpotetmos
- Elgfrikadeller med nøtter
- Elggryte – en helt nydelig en
- Elggryte med bacon
- Elgkaker i brun saus
- Elgkarbonader
- Elgkarbonader med deilig tilbehør
- Elglapskaus (brun lapskaus med elg)
- En helt nydelig viltgryte
- Enchiladas
- Helstekt elgkalvfilet med blåskimmelsaus
- Hjort ytrefilet i sous vide med potetpuré og spennende blanding med epler, jordskokk, kantarell og tranebær
- Hjortebab
- Hjortebiff med tyttebærsaus
- Hjorteburger med deilig tilbehør
- Hjortegryte
- Hjortekarbonader med ertepuré og potetmos
- Hjortekarbonader med potetpuré
- Hjortekarbonader med potetsalat
- Hjortelapskaus
- Hjortesuppe
- Høstgryte med hjort
- Hotpot med hjort
- Indrefilet av hjort med rødbetepuré, portvinssaus og båtpoteter
- Indrefilet av reinsdyr med bakte perlepoteter og saus med sopp og blåskimmelost
- Indrefilet av reinsdyr med portvinsmarinerte kirsebær, soppduchesse, rødvin- og portvinsssaus
- Kjøttpudding av elg
- Kjøttpudding av hjort
- Koklemos av elg – kjapt og enkelt
- Lasagne av elg
- Mørbrad av reinsdyr – med denne metoden får du det så mørt at du kan kutte den opp med skje
- Poronkeitto – reinsdyrsuppe
- Pulled hjortenakke
- Rådyrstek med fløtegratinerte rotgrønnsaker og eple- og portvinssaus
- Reinsdyrbiff med rødvinssaus og gulrot- og sellerirotpuré
- Reinsdyrbiff med viltsaus, båtpoteter, kantareller og romanesco
- Reinsdyrfilet med jegersaus
- Reinsdyrfilet med madeirasaus og rosenkål, bacon og kantareller
- Reinsdyrfilet med portvinssaus og grilla grønnsaker
- Reinsdyrgryte
- Reinsdyrmørbrad med bønner, fløtegratinerte poteter og madeirasaus
- Reinsdyrplomme med rødvinssaus
- Reinsdyrtaco
- Rypebryst med tyttebærsaus og saltbakte poteter
- Tjelknøl – en svensk spesialitet
- Villsvinfilet