Tyttebærsaus

Tyttebærsaus lages på de deilige stekerestene etter f.eks. filet av vilt. Det er viktig at viltet har fått steke i smør. Sausen er så rask å lage, at du gjør det mens kjøttet hviler.

 3 dl fløte

2 ts fungi soppsaus eller soyasaus

4 ss tyttebær, rørte

1 ts frisk timian (ev halve så mye tørket)

salt

pepper

Kok ut stekepannen med fløte etter du har stekt biff av vilt i den (elg, hjort, rådyr etc.).

Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la trekke i 5-7 min. Smak til med salt og pepper.

Tyttebærsaus
Tyttebærsaus

Du finner flere spennende sausoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese