Pad krapow gai er en av de beste thailandske rettene sønnen min kan servere meg. Det fine med den er at den i tillegg til å smake nydelig også er rask og enkel å lage.
2-4 thaichili, finhakket
4 hvitløk, finhakket
Olje til steking
500 g kjøttdeig
1 pose aspargesbønner, renset
4 vårløk, finhakket
1 kopp thaibasilikum, finhaket
3 ss oystersauce
2 ss soyasaus
3 ss fishsauce
2 ss sukker
Stek thaichili og hvitløk noen minutter i olje, tilsett kjøttdeig og brun det under stadig omrøring. Tilsett aspargesbønner, vårløk, thaibasilikum, oystersauce, soyasaus, fishsauce og sukker. La blandingen kose seg i noen minutter på lav varme, husk å røre litt i den.
Server pad krapow gai med ris.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.