Pad krapow gai

Pad krapow gai er en av de beste thailandske rettene sønnen min kan servere meg. Det fine med den er at den i tillegg til å smake nydelig også er rask og enkel å lage.

2-4 thaichili, finhakket

4 hvitløk, finhakket

Olje til steking

500 g kjøttdeig

1 pose aspargesbønner, renset

4 vårløk, finhakket

1 kopp thaibasilikum, finhaket

3 ss oystersauce

2 ss soyasaus

3 ss fishsauce

2 ss sukker

Stek thaichili og hvitløk noen minutter i olje, tilsett kjøttdeig og brun det under stadig omrøring. Tilsett aspargesbønner, vårløk, thaibasilikum, oystersauce, soyasaus, fishsauce og sukker. La blandingen kose seg i noen minutter på lav varme, husk å røre litt i den.

Server pad krapow gai med ris.

Pad krapow gai
Pad krapow gai

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese