Sjokoladesaus

Sjokoladesaus kan brukes til både desserter og kaker og den smaker godt, både lunken og kald.

3/4 dl fløte

1/2 dl lys sirup

1/2 dl brunt sukker

1/4 dl kakao

100 g kokesjokolade

1 ss smør

1/2 ts vaniljeekstrakt

Kok opp fløte, sirup, sukker og kakao i en kjele, mens du rører og la det småkoke i 5 min.

Skru av platen og tilsett sjokolade, smør og vanilje. Rør til alt har smeltet og sjokoladesausen er jevn.

Sjokoladesaus
Sjokoladesaus

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese