Hugo

Hugo er en frisk drink med smak av hylleblomst. Den kommer fra Sør-Tyrol og drikkes mye i Østerrike, Sveits og Tyskland. Den passer godt både som velkomstdrink og som noen avkjølende på varme sommerkvelder. Du finner sugar cane syrup og hylleblomstsirup i velassorterte matvarebutikker, eller du kan bestille på nett.

1 kvist mynte

1/2 lime i skiver

1 ss sugar cane syrup

1 ss hylleblomstsirup

2,5 dl Prosecco eller hvit musserende vin 236 ml

1 – 2 ss sodavann

Isbiter

Knus mynten litt i en morter for å trekke ut litt av smaken. Du kan enten fjerne bladene fra stilken eller beholde dem på. Legg mynten i et glass og tilsett limeskiver, hylleblomstsirup, sugar cane syrup, Prosecco og en skvett sodavann.
Rør sammen og server med is.

Du finner flere spennende drinkoppskrifter, både med og uten alkohol, HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese