Soppstuing med løk

Soppstuing med løk kan lages av de fleste typer spiselig sopp. Det smaker nydelig til både grillet og stekt kjøtt, eller på brødskiva.

3 pakker med strimlet sopp, f.eks. kantarell, aromasopp og sjampinjong

2 ss smør

2 løk i strimler

1 ss kyllingfond ev. buljongterning eller grønnsaksfond/terning, om du vil ha stuingen vegetarisk

4 dl fløte

2 ss soyasaus

Salt og litt nykvernet pepper

Stek soppen i smøret. Tilsett løk og stek videre til den er gyllen. Tilsett fond, soyasaus og fløte. La soppstuing med løk småkoke, til den er passe tykk. Smak til med salt og pepper.

Om du har lyst på, smaker det godt å røre inn litt finhakket persille, rett før servering.

Soppstuing med løk
Soppstuing med løk

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese