Pasta med biff og tomater er nydelig restemat. Denne oppskriften kan også lages med kylling eller svinefilet og er passe til 4 personer.
400 g biffrester
75 g sopp i skiver
2 ss pesto
Litt olje til steking
1 finhakket løk
2,5 dl hvitvin
20 minitomater, delt i 2
2 finhakkede hvitløksfedd
1 ss kyllingfond
2 ss finhakket, soltørket tomat
2 ss oliven i skiver
1 ts oregano
Salt og pepper
1 neve bladpersille
Ev. litt parmesan
Fres biffen og soppen i olje i en stekepanne. Bland inn pesto og sett til side. Blank løken i olje i en annen stekepanne, før du tilsetter hvitløk, tomater, vin, fond og krydder. La det kose seg i noen minutter, så tomatene går i oppløsning. Tilsett soltørka tomat, oliven og kjøtt og la det frese i noen minutter. Kok pasta etter anvisning på pakka og rør den sammen med resten. Dryss over litt hakket bladpersille og basilikum
Server med revet eller høvlet parmesan.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.