Peach Cobbler

Peach Cobbler Day

Peach Cobbler er en dessert fra USA, og en arv fra de britiske immigrantene på 1800-tallet.

10 halve fersken, hermetiserte

6 ss smør

Røren:

2,5 dl hvetemel
2,5 dl sukker
2 ts bakepulver
1/4 ts salt
2 dl melk
kvernet kanel

Legg smøret i en ildfast form på ca. 20 x 25 cm og sett den i ovnen mens den forvarmes, så smøret smelter, men ikke blir brunt.
Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt i en stor bolle. Rør inn melken, bare til den er blandet. Hell blandingen i pannen, over det smeltede smøret og jevn den til et jevnt lag.
Hell fersken inkl. litt av kraften over røren. Dryss rikelig med kanel over toppen.
Stek på 200 grader i ca. 40 minutter. Server Peach Cobbler lun, sammen med iskrem eller nypisket krem.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese