Svinekoteletter med asiatisk vri

Svinekoteletter med asiatisk vri er smaksrikt, glasert og saftig og kan serveres med mye forskjellig tilbehør.

2,5 dl brunt sukker
2 ts kajenne
2 ts hvitløkspulver
2 ts paprika
2 ts salt
1 ts sort pepper
1 dl olivenolje
4 tykke svinekoteletter

Bland brunt sukker, krydder og olje i en bolle og gni kotelettene med den på alle sider. Brun dem i stekepannen, på ganske høy temperatur i ca. 5 minutter på hver side.
Legg kotelettene i ildfast form og hell over all væske. Sett inn steketermometer og sett midt i ovnen på 200 grader til kjernetemperaturen er 62 grader (ca. 5 – 10 min.). Risle over stekekraft med en øse underveis og rett før servering.

Svinekoteletter med asiatisk vri
Svinekoteletter med asiatisk vri

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese