Svinekoteletter med asiatisk vri er smaksrikt, glasert og saftig og kan serveres med mye forskjellig tilbehør.
2,5 dl brunt sukker
2 ts kajenne
2 ts hvitløkspulver
2 ts paprika
2 ts salt
1 ts sort pepper
1 dl olivenolje
4 tykke svinekoteletter
Bland brunt sukker, krydder og olje i en bolle og gni kotelettene med den på alle sider. Brun dem i stekepannen, på ganske høy temperatur i ca. 5 minutter på hver side.
Legg kotelettene i ildfast form og hell over all væske. Sett inn steketermometer og sett midt i ovnen på 200 grader til kjernetemperaturen er 62 grader (ca. 5 – 10 min.). Risle over stekekraft med en øse underveis og rett før servering.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.