Peperoncino rosso med kylling og pesto

Peperoncino rosso er en pasta med sting i. Vi synes det smaker godt, men du kan bruke annen pasta til denne retten, om du vil. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

2 løk i strimler

1 pk aromasopp i skiver

10 minitomater

600 g kyllingfilet i strimler

4 fedd finhakket hvitløk

1 neve finhakket basilikum

1 ss kyllingfond

1/2 lime, saften

1 ts Santa Maria pasta rosso (krydder)

Stek sopp, løk og kylling hver for seg og legg til side etterhvert. Når alt er stekt, blandes det sammen og resten av ingrediensene tilsettes. La det kose seg på lav varme, mens du koker pasta etter anvisningen på pakka.

Oppskrift på en deilig, hjemmelaget pesto finner du her.

Du kan selvfølgelig kjøpe pesto ferdig på glass, men jeg lover at hjemmelaget smaker hundre ganger bedre.

Server med peperoncino rosso nederst, deretter kyllingblandingen og med pesto på toppen. Pynt med et basilikumblad.

Peperoncino rosso med kylling og pesto
Peperoncino rosso med kylling og pesto

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese