Limesyltet løk

Limesyltet løk passer ekstra godt til mat fra Mellom- og Sør-Amerika, men er også nydelig som tilbehør til annen stekt eller grillet mat.

450 g rødløk i veldig tynne skiver

1/2 ts salt

2 ts sukker

2 dl ferskpresset limejuice (eller til det dekker)

1/2 jalapeño eller annen chili, finhakket (kan utelates om du ikke er så glad i sterk mat)

Legg løken og chilien lagvis i en bolle, dryss over salt og sukker og hell på limejuicen. Sett på lokk, eller dekk med plastfolie og sett kaldt i min. 4 timer, gjerne over natten, rør av og til.

Limesyltet løk
Limesyltet løk

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese