Singapore er et fantastisk land å være turist i. Det er rent og ryddig og veldig fullt av kontraster. Maten er også fantastisk og en miks av flere andre land, som f.eks. Kina, Thailand og Malaysia.
Singaporeansk mat kan deles inn i seks typer: kjøtt, sjømat, ris, nudler, dessert og snacks.
Singapore er spesielt kjent for sin sjømat. Chilikrabbe og svart pepperkrabbe er de to mest kjente rettene.
- Ananas med kokosis og karamellsaus
- Asiatisk chimichurri
- Biff rendang
- Blåskjell med smak av Østen
- Dal med torsk og linser
- En rask wok fra Sørøst-Asia
- Fersk tunfiskbiff
- Gul fiskecurry
- Hainanesisk kyllingris
- Hot kyllingsalat
- Indrefilet med asiatisk chimichurri
- Karamellsaus med peanøtter
- Kokos- og currymarinerte lammelår i skiver
- Kokosis
- Kokoskylling
- Kokoslaks
- Kylling med salat og peanøttsaus
- Kylling- og paprikawok
- Kyllingsatay
- Laks og nudler som i Østen
- Laks som i Østen
- Laksa – en kjapp en
- Laksa med nudler
- Nudelsuppe med biff
- Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia
- Pepperkrabbe
- Popcornkylling
- Rekecocktail med smak av Østen
- Sønnen i husets sataykylling
- Tunfisk med avokado
- Tunfisk med nudler og peanøttsaus
- Tunfisk som i Østen