Malta har en variert matkultur og er påvirket av italiens, spansk, fransk og middelhavsmat. Selv om sjømat er veldig populært, kommer man ikke utenom de fantastiske kaninrettene de serverer.
- Aioli
- Biff- og baconsalat med balsamicodressing
- Bønneragu
- Carpaccio av tunfisk
- Djevelegg
- Dorade fra Sør-Europa
- Dorade med middelhavstilbehør
- Fersk tunfiskbiff
- Filopakket fiken med chèvre
- Gnocchi med kjøttsaus (ragu)
- Kalv piccata
- Kanin som på Malta
- Kantarell- og aromasopprisotto med kalvefilet
- Kylling cacciatore
- Kyllinggryte med risoni
- Kyllingsalat med krutonger
- Lammebollesuppe
- Lammeburger med smak av Middelhavslandene
- Limekylling
- Luftig olivenbrød
- Mammas minestronesuppe
- Olivenbrød
- Olivenbrød med urter og soltørka tomater
- Omelett med tomater og oliven
- Ovnsbakt dorade
- Ovnsbakt laks med parmesan- og persilletopping
- Pasta med bacon
- Pasta med bacon og laks
- Pasta med biff og tomat
- Pasta med fersk tunfisk
- Pasta med knivskjell
- Pasta med kylling og kantareller i rosépeppersaus
- Pasta med mandelskjell
- Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus
- Pasta med salami og tomater
- Pasta med smårettskinke og tomat
- Pastaskruer med kjøttboller
- Porchette med fløtegratinerte poteter
- Råstekte poteter
- Ravioli i tomatsaus
- Ravioli med ricotta, sopp og bacon
- Ravioli med soppfyll og salviesmør
- Risonisalat
- Risotto med tunfisk og pesto
- Småsinte ovnspoteter
- Snitsel med pommes noisettes og kaperssmør
- Soltørka tomat- og olivenbrød
- Spagetti med hjerteskjell
- Spagetti med hummer
- Spekefat med middelhavssmaker
- Tunfisk med kremet kaperssaus
- Yoghurthummussaus
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.