Svinenakkespyd med japansk ketsjup og papayasalat er knallgodt og super grillmat. Oppskriften er passe til 4 personer.
Papayasalat:
1 grønn papaya, skrelt og frøene fjernet
2 chili, finhakket
2,5 cm fersk ingefær, finhakket
2 fedd hvitløk
50 g peanøtter, ristet i tørr panne og grovhakket
1 potte koriander, grovhakket
2 lime, kun saften
2 ss sesamolje
1 ss fishsauce
Riv papayaen grovt med rivjern og bland alle ingrediensene til salaten i en bolle.
Japansk ketsjup:
2 dl østerssaus
2 ss ketsjup
1 ss worchestershiresaus
Bland alle ingrediensene sammen.
Grillspyd av svinenakke med japansk ketsjup:
800 g svinenakke, delt i terninger på 3 x 3 cm
1 porsjon japansk ketsjup
1 potte koriander, finhakket
2 ss hvite sesamfrø
Bland alle ingrediensene sammen og sett kaldt i min. 1 time, gjerne over natten. Tre terningene på grillspyd og legg dem på varm grill. Grill dem på alle kanter og smør dem med resten av den japanske ketsjupen underveis.
![Svinenakkespyd med japansk ketsjup og papayasalat Svinenakkespyd med japansk ketsjup og papayasalat](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1100650.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.