Kylling med urtesaus er mat de fleste kan like. Jeg liker å bruke flere typer urter i kombinasjon, men du kan også bruke yndlingsurten din. Oppskriften er passe til 4 pers.
Kyllingen:
800 g kyllingfilet
Salt og pepper
Smør stil steking
Brun kyllingen i smøret og la den stå på svak varme til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Tiden avhenger av tykkelsen på kyllingen.
Urtesaus:
2 løk, finhakket
50 g smør
3 ss kyllingfond
7,5 dl fløte
1 neve friske, finhakkede urter, f.eks. persille, estragon, basilikum, gressløk
Salt og pepper
Ca. 1/2 sitron, kun saften
Fres løken blank i smøret. Tilsett fond og fløte og la det koke til fin tykkelse. Tilsett finhakkede urter og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Risen:
Ris kokt etter anvisning på pakken
1 boks mais
1 paprika, gjerne flere farger, finhakket
Når risen er ferdig kokt, blander du den med mais og paprika, rett før du serverer.
Du finner mange velsmakende og varierte kyllingretter fra fjern og nær HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.