Varm epletoddy

Varm epletoddy eller Hot Mulled Cider er en deilig, varmende høst og vinterdrikk. Den har tradisjonelt blitt servert som det alkoholfrie alternativet til Mulled Wine, som er det engelske svaret på gløgg.

1 ltr per fersk eplecider (eller ren eplejuice)

1 liten kanelbark

1/2 appelsin (skall og juice)

2 nellikspiker

2 stjerneanis

Varm epletoddy eller Hot Mulled Cider
Varm epletoddy eller Hot Mulled Cider

 

Bland alle ingrediensene i en kjele og la det småkoke på lav varme i 5 til 10 minutter. Hell i krus og server.

 

Varm epletoddy eller Hot Mulled Cider

 

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese